Panhuis.eu

Ons verhaal

Welkom bij Bloemenboetiek Panhuis,


Bij Bloemenboetiek Panhuis geloven we in de kracht van bloemen om vreugde te brengen in het dagelijks leven. Onze passie voor bloemen inspireert ons om prachtige arrangementen te creëren die de schoonheid van de natuur naar voren brengen en emoties tot leven brengen.


We streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waarin onze klanten zich thuis voelen om samen met onze toegewijde bloembinders de mooiste bloemen te kunnen uitkiezen voor hun boeketten. Of het nu gaat om een vreugdevolle viering, een hartelijk gebaar van liefde of een troostend gebaar van medeleven, onze creatieve en vakkundige bloembinders staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van unieke boeketten.


Ons motto, "bloemen, schenk ze uit genegenheid bij elke gelegenheid," onderstreept ons geloof in de kracht van bloemen om emoties te uiten waar woorden soms tekort schieten.

Duurzaam Ondernemen

Bij Bloemenboetiek Panhuis streven we ernaar om een ecologisch verantwoorde onderneming te zijn, waarbij we zoveel als mogelijk gebruikmaken van duurzaam geteelde bloemen en verpakkingsmaterialen. Op deze manier betoveren onze bloemen niet alleen de ontvangers, maar dragen ze ook bij aan het behoud van onze prachtige planeet.


Ons doel is eenvoudig: we willen uw speciale momenten transformeren met de tijdloze schoonheid van bloemen.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze winkel om een wereld vol kleuren, geuren en bloemenpracht te ontdekken.

Ons team

Cynthia van der Meer

Eigenaresse

Monica Schaafsma

Bedrijfsleidster

Esther de Wit-Koornstra

Bloembindster

Janneke Bakker-Talsma

Bloembindster