Panhuis.eu

Nooit meer hier, maar altijd bij ons.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op gepaste wijze afscheid te nemen en dat het soms lastig is om de juiste woorden te vinden tijdens moeilijke tijden waarin u juist zo graag uw diepste gevoelens van liefde, respect en medeleven zou willen delen met anderen.


Bloemen hebben de unieke kracht om te spreken zonder woorden, met kleur, geur en gevoel. Daarom stellen wij onze rouwarrangementen met uiterste zorg en aandacht samen, volgens uw wensen en in de stijl die bij u past.


Wij geloven dat bloemen de kracht hebben om troost en hoop te brengen in tijden van rouw.

Onze rouwarrangementen worden gemaakt met een subtiele en respectvolle esthetiek, waardoor ze een eerbetoon zijn aan het leven dat is geleefd en tegelijkertijd een bron van troost en steun bieden aan degenen die rouwen.

Onze bloemisten begrijpen de gevoeligheid van deze momenten en staan klaar om u te helpen bij het kiezen van uw rouwarrangement. Of u nu kiest voor een klassiek arrangement, een rouwboeket of het vervullen van een persoonlijke wens, wij zorgen ervoor dat alles met de grootste zorg en toewijding wordt gemaakt.

Life isn't a matter of milestones, but of moments.

Een uitvaart markeert het laatste afscheid, een kostbaar moment waarop een laatste nieuwe herinnering kan worden gemaakt met de overledene. Heel veel is mogelijk als het gaat om bloemen bij de plechtigheid.

Van klassieke rouwarrangementen tot het verwerken van, voor de overledene, uzelf of voor de familie speciale, belangrijke attributen in het bloemwerk. U kunt ervan op aan dat wij u hierbij van deskundig advies zullen voorzien, of het nu gaat om 96 vaasjes met een individuele bloem of een 

rouwslinger die liefdevol over de kist wordt gedrapeerd met bloemen uit de eigen tuin.


De periode direct na een overlijden is, naast emotioneel ook vaak hectish en stressvol, het is dan vaak goed om te weten dat onze bezorgservice uw afscheidsbloemen zowel bij u thuis alsook op de uitvaartlocatie kan bezorgen.


Voor het bespreken & bestellen van uw afscheidsbloemen maken wij graag een persoonlijke afspraak met u , dit geeft u de mogelijkheid om uzelf voor te bereiden en door het reserveren van een tijdstip kunnen wij ervoor zorgen dat wij vodoende tijd hebben om u zonder tijdsdruk goed te kunnen adviseren.


Na het maken van een afspraak kunt u van ons, indien gewenst, een persoonlijke link krijgen naar ons digitale rouwboek, hierin kunt u sfeerbeelden bekijken en alvast nadenken over de gewenste stijl en bloemen om deze daarna samen te bespreken.