Panhuis.eu
1708350552703xufooazu
1708350553537ubxb3ose
1708350555073gep43rwj

Zakelijk bloemen bestellen


Bij Bloemenboetiek Panhuis verrassen we dagelijks mensen met prachtige boeketten bloemen, van vrienden of familie. Dat doen we natuurlijk ook graag voor bedrijven.

Wilt u een collega of werknemer verrassen voor hun verjaardag, een relatie bedanken voor de fijne samenwerking, of wilt u uw werknemers een blijk van waardering geven?


Wij staan voor u klaar om dit te verzorgen en bezorgen dit uiteraard ook zelf binnen onze eigen bezorgregio. Voor adressen buiten onze regio zijn we aangesloten bij Fleurop, waar onze collega-vakbloemisten het boeket namens u graag bezorgen, zowel in heel Nederland als wereldwijd.


Uzelf of uw medewerkers kunnen eenvoudig een bestelling plaatsen en volgen via uw eigen bestelomgeving en heeft ten altijd inzicht in wat er wanneer door wie en voor wie is besteld. Indien gewenst stellen wij vooraf samen met u de autorisatie, keuzemogelijkheden en/of budgetlimiet in naar uw wensen.


De bestelling kan worden gedaan op rekening en u ontvangt maandelijks achteraf een verzamelfactuur,  overzichtelijk en inzichtelijk waar en wanneer u wilt, voor u dus geen gedoe meer met contantbonnen die achteraf weer worden gedeclareerd of allerlei verschillende kleine facturen.

Natuurlijk kunnen wij de boeketten leveren op water of in een speciaal ontworpen bloemenbox, met of zonder bedrukking. De bloemen blijven in de bloemenbox altijd fris op water staan en kunnen gemakkelijk worden vervoerd door zowel de gever als de ontvanger.


Wilt u wel bloemen schenken, maar de ontvanger de vrijheid geven om zelf iets moois uit te kiezen dat precies bij hem of haar past? Wij bieden ook bloemencadeaubonnen aan, zowel van onze eigen  winkel  als van Fleurop.

Zakelijke voordelen


Wanneer je via Bloemenboetiek Panhuis zakelijk bloemen wilt bestellen, profiteer je van een aantal voordelen. We sommen deze voordelen graag voor je op:


  • Wij zijn, net als al onze Fleurop collega's, als vakbloemist duurzaam gecertificeerd.
  • Ruim assortiment bloemen en altijd vers
  • Facturatie op overzichtelijke verzamelfactuur per maand
  • Eigen gebruiksvriendelijke & gepersonaliseerde bestelomgeving via het web (inlog authenticatie).
  • Role-Based Access Control (RBAC) - U bepaald wie van uw medewerkers mag bestellen, voor welke afdeling(en) en tot welk bedrag
  • Auditing/logging, Wie toegang heeft (gehad) tot welke gegevens en welke activiteiten zijn gedaan binnen de SaaS-applicatie.

  • Eigen assortiment boeketten/cadeau's mogelijk
  • Persoonlijk bericht kan aan elk boeket of cadeau worden toegevoegd
  • Diverse mogelijkheden voor uw huisstijl; van logo op kaartje tot compleet ingepakt in uw huisstijl

Vertel ons wat u wilt, wanneer u het wilt en voor wie, en wij zorgen voor de rest.


Het team van Bloemenboetiek Panhuis